Jocuri oameni mari 2017
Reclama
Informatii Utile:
Te afli in categoria jocuri oameni mari , una dintre cele mai populare categorii de miniclipuri online ale anului 2017. Ne bucuram ca putem raspunde cautarii tale in domeniul joculetelor gratis, si dorim sa-ti oferim cateva sfaturi pentru o distractie cat mai buna. Pentru a alege ce oameni mari iti plac, deruleaza pagina pana in dreptul imaginilor cele mai apropiate de continutul cautat si acceseaza joculetul prin intermediul imaginii aferente, sau alte categorii similare precum:
.
De asemenea te invitam sa comentezi in rubrica de mesaje facebook orice ganduri cu privire la timpul petrecut pe in acesta categorie.
Linkuri Sponsorizate:

OAMENI MARI GRATIS 2017

Intra in sala de chirurgie si urmeaza toti pasii pentru a reusi aceasta operatie la picior in timp cat mai scurt. Daca te-ai plictisit de acest tip de operatie, mai poti cauta si alte jocuri cu operatii si jocuri cu doctori.
Am adaugat pentru copii mai mari jocuri cu operatii, iar de aceasta data avem un joc de operatie la mana.Trebuie sa folosesti tot ce ai in dotare pentru a reusi sa operezi pacientul la mana cea rupta.
Alege acest joc cu delfini olimpici la delfinariu in care ai delfini la spectacol cu decoratii in bazin unde va trebui sa efectueze sarituri;urmareste umbrele oamenilor mari care stau la plaja langa apa in lumina catorva felinare.
Alege aceste jocuri doctori si medici de inima; un joc nou cu doctori si medici care fac operatii la copii sau oameni mari chirurgi care fac operatii la inima.
Alege aceste jocuri hero copter; un joc cu foarte multe nivele de indemanare la condus si la pilotat elicoptere de transport oameni mari doctori de stiinta in misiune de salvare.
In acest joc cu doctori si operatii, trebuie sa efectuezi un transplant de inima. Urmeaza pasi si foloseste ustensilele cu grija pentru o operatie pe inima reusita.
Zii Ceva Nu Sta Asa!:Aminteste-ti - Jocuri Noi cat ai Zice 1 2; Nume Categorie: oameni mari!
Copyright 2017 jocurinoi12.ro.Sitemap

oameni mari noi gratis